Waarden

BETAALBARE KNOWHOW & EXPERTISE
We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan, die voldoet aan de hoogste eisen en een totale service op maat afgestemd op de smaak van iedere klant. We zijn een ervaren partner in alle marktsegmenten, retail zowel als de B2B-contractmarkt.

DIVERSITEIT EN ONE-STOP-SHOPPING CONCEPT
Wij bieden een ruime collectie aan van bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen en decoratiestoffen. Wij zijn toegewijd om de best mogelijke match met uw interieur(project) te vinden. De Witte Lietaer is ook een partner voor promotioneel textiel.

DUURZAME LINNENPRODUCTEN
Onze producten zijn geproduceerd met het oog op detail en zijn vervaardigd uit de best mogelijke materialen zodat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We hebben een goed doordacht productontwikkelingsconcept.

OPMERKELIJKE SERVICE EN OPERATIONEEL STERK
De Witte Lietaer is uw betrouwbare partner voor uw slimme kostenbesparende linnenoplossing inclusief productspecificaties, regionale productie, opslag, wereldwijde distributie en logistiek.

Dit voortreffelijk concept onderscheidt de Witte Lietaer en is daarvoor wereldwijd befaamd.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.