Specialist in huishoudlinnen

De Witte Lietaer is een Belgische linnenproducent sinds 1898. We zijn gekend voor linnen van hoge kwaliteit, geproduceerd met een groot oog voor detail en uit de beste materialen.

Ben je op zoek naar een uitgebreid assortiment huishoudtextiel? Ontdek het hele gamma textiel voor je badkamer, slaapkamer, living en keuken hier!

Ontdek onze collectie

Fabrieksverkoop op 11 en 12 juni

Door de aanhoudende coronacrisis kan de Fabrieksverkoop van maart 2021 niet doorgaan. Daarom heeft De Witte Lietaer besloten om op vrijdag 11 en zaterdag 12 juni een speciaal evenement te organiseren: een Fabrieksverkoop en Kilokermis in één! 

Je ontdekt talrijke promoties op bedlinnen, zoals dekbedovertrekken, hoeslakens en matrasbeschermers. Verder ook superprijzen op badlinnen, tafelkleedjes, keukenhanddoeken en zoveel meer!

Lees hier alles over de verkoop

Damiaanactie 2021

Helaas is de taak van de Damiaanactie-vrijwilligers dit jaar zeer gecompliceerd... Zij zullen nauwelijks het publiek kunnen aanspreken om de gekende stiften te kopen. Daarom willen wij hen steunen en oproepen om hun webshop massaal te gaan benutten!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.