Specialist in huishoudlinnen

De Witte Lietaer is een Belgische linnenproducent sinds 1898. We zijn gekend voor linnen van hoge kwaliteit, geproduceerd met een groot oog voor detail en uit de beste materialen.

OP ZOEK NAAR EEN UITGEBREIDE COLLECTIE HUISHOUDLINNEN?
De Witte Lietaer biedt een ruime collectie aan van bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor een perfecte match met uw interieur. Al meer dan een eeuw drukt het bedrijf een stempel op de inrichting van woningen en heeft het de styling van woonkamers, keukens, badkamers en slaapkamers beïnvloed.

STIJLVOL EN GEBRUIKSVRIENDELIJK DESIGN
De collectie is betaalbaar, heeft een tijdloos Belgisch design en wordt gekarakteriseerd door traditionele en klassieke stijlelementen die continu verrijkt en geüpdate worden.

Het is steeds onze uitdaging geweest om elgantie, stijl, luxe en kwaliteit te combineren en een duurzaam gebruiksvriendelijk product te creëren.

Ontdek onze collectie

Goed Gevoel Ladies Fair 2019

De Goed Gevoel Ladies Fair 2019 was een echt succes! Er kwamen heel wat bezoekers langs op onze stand, die er onze dekbedovertrekken Zygo, Olivia en Meadow konden ontdekken. De 'vul in en win'-actie zorgde bovendien voor extra aandacht.

Veerle Vermeylen (Stabroek), Rita De Baets (Knesselare) en Cindy Carleer (Heule)

De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd, zodat ze zelf hun dekbedovertrekset kunnen kiezen.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.