Vacatures


De Witte Lietaer International Textiles is een gerenommeerd textielbedrijf en is gespecialiseerd in hoogwaardig huishoudtextiel. Vanuit haar hoofdzetel in Lauwe heeft het bedrijf al meer dan een eeuw succesvolle geschiedenis geschreven. De Witte Lietaer zet zowel in op de retailmarkt, als op horeca en wasserijen. Daarnaast is het Belgische bedrijf ook de ideale partner voor promotionele acties en relatiegeschenken.

Bedrijven uit de grootdistributie, linnenspeciaalzaken, grote internationale hotelketens, wasserijen, prestigieuze projecten, horecazaken en talrijke bedrijven doen een beroep op De Witte Lietaer voor haar professionele dienstverlening en kwalitatieve producten.


Interesse in een vacature of wens je vrijblijvend te solliciteren?
E-mail je cv naar a.vandemeulebroecke@dwl.be, bel +32 56 430 215 of stuur je gegevens naar De Witte Lietaer International Textiles nv (t.a.v. Ann Vandemeulebroecke) - Julien Cagniestraat 24, 8930 Lauwe.


Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.