Vacatures

De Witte Lietaer International Textiles is een gerenommeerd textielbedrijf en is gespecialiseerd in hoogwaardig huishoudtextiel. Vanuit haar hoofdzetel in Lauwe heeft het bedrijf al meer dan een eeuw succesvolle geschiedenis geschreven. De Witte Lietaer zet zowel in op de retailmarkt, als op horeca en wasserijen. Daarnaast is het Belgische bedrijf ook de ideale partner voor promotionele acties en relatiegeschenken.

Bedrijven uit de grootdistributie, linnenspeciaalzaken, grote internationale hotelketens, wasserijen, prestigieuze projecten, horecazaken en talrijke bedrijven doen een beroep op De Witte Lietaer voor haar professionele dienstverlening en kwalitatieve producten.


Wij zoeken een Project Officer Export

Om ons Contract Business Team te versterken, zijn wij dringend op zoek naar een Project Office Export.

In deze functie werk je in een zeer internationale context en ben je de spilfiguur binnen het Exportteam. Dit betekent vooral dat je een coördinerende rol zal vervullen binnen het bedrijf inzake de export- activiteiten en bijgevolg dagdagelijks in nauw contact staat met quasi alle operationele departementen.

Download de volledige vacature hier.

Wij zoeken een Administratief/Commercieel Assistent

Om onze verkoopafdeling CONTRACT BENELUX - een sterke pijler binnen het bedrijf - te versterken zijn wij dringend op zoek naar een Administratief/Commercieel Assistent

Je bent de rechterhand van onze verkoopleider Contract Benelux en het eerste aanspreekpunt van onze vertegenwoordigers en klanten. Je bent een sterke administratieve kracht die de binnenkomende orders en andere vragen (na een intense opleiding "in-house") vlot kan verwerken van A tot Z.
Je werkt daarvoor dagelijks samen met diverse interne diensten.

Download de volledige vacature hier.

Wij zoeken een Commercieel Assistent

Om ons Sales Departement RETAIL dat in volle groei is te versterken met een derde binnendienstmedewerker, zijn wij op zoek naar een Commercieel Assistent afdeling RETAIL (m/v)

Als medewerker van het Sales-team RETAIL ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten & werk je nauw samen zowel met de vertegenwoordigers van de afdeling alsook met de Sales Manager en diverse interne diensten. Bij de start wordt er een opleiding "in-house" voorzien.

Download de volledige vacature hier.

Interesse in een vacature of wens je vrijblijvend te solliciteren?
E-mail je cv naar a.vandemeulebroecke@dwl.be, bel +32 56 430 215 of stuur je gegevens naar De Witte Lietaer International Textiles nv (t.a.v. Ann Vandemeulebroecke) - Julien Cagniestraat 24, 8930 Lauwe.


Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.