Vacatures

De Witte Lietaer International Textiles, met vestigingen in België en Turkije, is een gerenommeerd textielbedrijf en is gespecialiseerd in hoogwaardig huislinnen. Vanuit de hoofdzetel in Lauwe, heeft het bedrijf meer dan een eeuw succesvolle geschiedenis opgebouwd, zowel op de retail-, de contract-, als de ‘premium' markt. Bedrijven uit de grootdistributie, linnenspeciaalzaken, grote internationale hotelketens, wasserijen, prestigieuze projecten, horecazaken en talrijke bedrijven doen een beroep op De Witte Lietaer voor haar professionele dienstverlening en kwalitatieve producten.

Wij zoeken versterking voor onze commerciële dienst Frankrijk

Om ons Sales Departement te versterken, zijn wij dringend op zoek naar een Commerciële Assistent Departement Frankrijk.

Als medewerker van het Sales-team Frankrijk ben je het eerste aanspreekpunt voor onze Franse klanten en werk je nauw samen met zowel de Sales Manager, als de vertegenwoordigster en collega's van diverse interne diensten.

Download de volledige vacature hier.

Interesse in deze vacature?
E-mail uw cv naar a.vandemeulebroecke@dwl.be, bel +32 56 430 215 of stuur uw gegevens naar De Witte Lietaer International Textiles nv (t.a.v. Ann Vandemeulebroecke) - Julien Cagniestraat 24, 8930 Lauwe.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.