Vacatures

De Witte Lietaer International Textiles is een gerenommeerd textielbedrijf en is gespecialiseerd in hoogwaardig huishoudtextiel. Vanuit haar hoofdzetel in Lauwe heeft het bedrijf al meer dan een eeuw succesvolle geschiedenis geschreven. De Witte Lietaer zet zowel in op de retailmarkt, als op horeca en wasserijen. Daarnaast is het Belgische bedrijf ook de ideale partner voor promotionele acties en relatiegeschenken.

Bedrijven uit de grootdistributie, linnenspeciaalzaken, grote internationale hotelketens, wasserijen, prestigieuze projecten, horecazaken en talrijke bedrijven doen een beroep op De Witte Lietaer voor haar professionele dienstverlening en kwalitatieve producten.


Wij wensen onze R&D-afdeling te versterken!

Om onze laborante tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen, zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke R&D-medewerker/laborant (m/v).

In de eerste plaats verzeker je en neem je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse werking van het labo. Als medewerker van het R&D-team werk je voornamelijk nauw samen met de R&D-Manager & stuur je ook een andere medewerkster aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de R&D-verantwoordelijke. Bij de start wordt een korte 'in-house' opleiding voorzien en daarna kan je te allen tijde te rade gaan bij de R&D- en QA-Manager.

Download de vacature hier.

Wij wensen on Contract Business Team te versterken!

Om ons Exportdepartement te versterken, zijn wij dringend op zoek naar een Project- en dossierbeheerder (m/v).

In deze functie werk je in een zeer internationale context en ben je de spilfiguur binnen het Exportteam. Dat betekent vooral dat je een coördinerende rol zal vervullen binnen het bedrijf voor de exportactiviteiten. Je staat dagdagelijks in nauw contact met quasi alle operationele departementen en bent dus uiterst communicatief.

Aangezien het een nieuwe functie betreft, kan die door jou voor een groot deel vrij ingevuld worden, zowel naar inhoud, als naar uitvoering.

Is the sky voor jou ook the limit?

Download de vacature hier.

Interesse in een vacature of wens je vrijblijvend te solliciteren?
E-mail je cv naar a.vandemeulebroecke@dwl.be, bel +32 56 430 215 of stuur je gegevens naar De Witte Lietaer International Textiles nv (t.a.v. Ann Vandemeulebroecke) - Julien Cagniestraat 24, 8930 Lauwe.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.