Taal:
Menu

Specialist in promotioneel textiel en relatiegeschenken

De Witte Lietaer is een internationale producent van een groot gamma huishoudtextiel dat voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Naast de productie van onze eigen collectie, ontwikkelt De Witte Lietaer ook private labels, loyaliteitsprogramma's, incentives, relatiegeschenken en promoties voor alle soorten ondernemingen.  

De Witte Lietaer biedt op maat gemaakte textielproducten aan, conform de kwaliteitspecificaties en de richtlijnen inzake logo's en kleuren van de klant. Denk maar aan gepersonaliseerde keukenhanddoeken, een badjas met een borduursel, gepersonaliseerd badlinnen...

PERSONALITIE VAN UW LINNEN
We vertalen uw concept door onze hoogkwalitatieve producten te matchen met uw eisen: personalisatie in kleur, logo, maat. We zoeken het allemaal voor u uit!

We hebben competitieve prijzen voor gepersonaliseerde handdoeken, plaids met borduursel, kamerjassen met logo en veel meer. Uw klanten zullen u nog lang aanspreken wanneer uw naam geassocieerd wordt met ons kwaliteitslabel van De Witte Lietaer!

Dankzij onze productievestigingen in België en het buitenland kunnen we uw project met de grootste zorg behandelen.

We popelen om samen aan uw project te werken. Contacteer ons hier!
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.