Taal:
Menu

Bedrukking

Eén van de mogelijkheden tot personalisatie is de bedrukking van uw logo of eigen dessin.
Dit is van toepassing op onze handdoeken: ofwel totale bedrukking van de handdoek ofwel bedrukking van de boord (specifieke handdoek met polyesterboord).
Onze marketing- en designafdeling kan creatieve voorstellen uitwerken die aansluiten bij de wensen en huisstijl van de klant.

Bedrukking voor promotionele acties (Retail)

Voor onze klanten die interesse hebben in promotionele acties (B2B - B2C - Relatiegeschenken)  hebben wij op maat gemaakte oplossingen.

Indien u interesse heeft in promotioneel textiel op basis van Bedrukking kunt u gerust ons contacteren. U kunt voorgaande projecten raadplegen via de onderstaande link.

 

Bekijk onze Showcases

Bedrukking voor Institutioneel textiel (Contract)

Voor onze klanten in institutioneel linnen (Hotels - Healthcare - Horecca - Wasserijen) hebben wij op maat gemaakte oplossingen.

 Indien u interesse heeft in promotioneel textiel op basis van bedrukking kunt u gerust ons contacteren. U kunt voorgaande projecten raadplegen via de onderstaande link.

 

Bekijk onze Showcases
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.