Taal:
Menu

Meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Andere

Andere mogelijkheden tot personalisatie zijn eigen labels of verpakkingen.
Hiervoor kan een keuze gemaakt worden uit een product uit onze bad-, bed-, tafel- of keukencollectie waarvoor dan een speciale productie gemaakt kan worden met uw eigen etiket (of co-branding met De Witte Lietaer) of verpakking.
Onze marketing- en designafdeling kan een etiket of verpakking ontwerpen dat aansluit bij de wensen en huisstijl van de klant.

Klik om de foto's te vergroten.


Download hier de publicatie voor de promotionele actie in de kranten Het Nieuwsblad en De Standaard.


Spaaractie voor de Witte Lietaer artikelen in Spegelaere supermarkten

Instore promotionele campagne voor Alpro Soya

Instore promotionele campagne voor Alpro Soya

Charlotte Vanhove - Brand Manager Alpro Soya:
"Dit kwaliteitsvol gadget wordt geapprecieerd door al onze Alpro consumenten."

Fairtrade spaarcampagne voor Spar

Fairtrade spaarcampagne voor Spar

Ruth Dox - Marketing Manager Spar - Lambrechts getuigt:
Sparen voor badhanddoeken is de klassieker onder de spaarcampagnes. In 2012 koos Spar en Supra voor een 'eerlijke' actie. Mens en milieu respecteren is voor ons en onze klanten belangrijk. Wij kozen voor de fairtrade badlinnencollectie van De Witte Lietaer. Het kwaliteitsvol linnen van De Witte Lietaer en onze maatschappelijke statement is een strenge combinatie en een win-win situatie voor iedereen

Omega pharma: promotionele actie met gratis washandje

Omega pharma: promotionele actie met gratis washandje

"Een attractief product met een correcte prijs van een gespecialiseerd merk, verkoopt makkelijk", aldus Marketing Manager Ilse Saenen van Dermocosmetics Omega Pharma Belgium.

"Voorgaande acties hebben aangetoond, dat het linken van het merk Bodysol aan een ander gespecialiseerd merk een meerwaarde geeft. Voor onze grootste promotionele actie gericht naar consumenten gaven we een gratis washandje aan bij aankoop van Bodysol-product naar keuze."


Vivabox: een goede samenwerking met een gekend kwalitetismerk

Vivabox: een goede samenwerking met een gekend kwalitetismerk

"Voor elke Vivabox gaan wij steeds op zoek naar 'onmiddellijk plezier', meer bepaald het geschenk aanwezig bij het openen van onze Vivabox.

In deze zoektocht is de link met het thema van de Vivabox en de perceptie van de consument zeer belangrijk, dus zijn wij steeds op zoek naar samenwerkingen met bekende kwaliteistsmerken.
Voor onze Vivabox relaxen met twee, werkten we samen met De Witte Lietaer, sinds jaren bekend voor hun kwaliteitshanddoeken. Het perfecte geschenk, met een dubbel effect, een De Witte Lietaer badhanddoek en het relaxatiegeschenk."

Liesbeth Ampoorter: Product Developer bij Vivabox een deelbedrijf van Sodexo

 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.