Spring / Summer 2020

FRIS EN ZOMERS DESIGN MET HEMELSBLAUW EN HELDERWIT

Zachte blauwe kleuren aangevuld met heldere witte accenten zijn een absolute trend. Tover je slaapkamer/badkamer/woonkamer om tot een oase van rust door wit en blauw te combineren in je interieur.

De kleur van de lucht en de zee is de lievelingskleur van veel mensen, die vaak wordt geassocieerd met rust en vrede. Ruimtes met blauwe accenten stralen evenwichtigheid, efficiëntie en stabiliteit uit. In een blauwe ruimte word je vanzelf productiever. Hoe lichter de blauwtinten, hoe meer je in de relaxte en opgewekte sfeer van exotische stranden en mediterrane vissersdorpjes terechtkomt. Zeker als je daar nog wat extra helderwitte accenten aan toevoegt!

FRISSE PASTELKLEUREN: ZACHTROZE EN MINERAALBLAUW

Met pastelkleuren kan je op een zachte, subtiele manier kleur aan je interieur toevoegen. Creëer een frisse, elegante sfeer door wit als basiskleur te nemen en die aan te vullen met wat speelse accenten in bijvoorbeeld mineraalblauw of zachtroze. Wie het wat gewaagder wilt, kan zeker eens proberen om verschillende pastelkleuren met elkaar te combineren. Sowieso krijgt je kamer dan meteen dat tikkeltje meer karakter!

Pastelkleuren, zoals zachtroze of tropisch blauw, hebben een kalmerend effect. Net daarom zijn die tinten populair voor de decoratie van slaapkamers, maar ook voor andere ruimtes, waar je een perfecte setting kan creëren. Zo begin je elke dag met een fris lentegevoel!

EXTRA WARMTE MET PETROLGROEN EN OKERGEEL

Breng warmte en sfeer in huis door je keuken, slaapkamer, badkamer of woonkamer aan te kleden met kleuren zoals petrolgroen en okergeel. Ze zorgen voor een vrolijk effect en eisen de aandacht op in je interieur. 

Petrol is een moeilijk te omschrijven kleur. Sommigen spreken van blauwgroen, groenblauw, blauwgrijs... Een beetje verwarrend, maar dat is ook net het leuke aan deze mysterieuze kleur. In de basis is petrol een koele tint, maar uiteindelijk voelt die kleur net andersom aan. Doordat er een vleugje groen in verwerkt zit, geeft petrol juist meer warmte dan elke andere groen/blauwtint. In combinatie met het opvallende okergeel heb je in een-twee-drie een echte eyecatcher in huis!

GEZELLIGE INRICHTING MET WARME AARDKLEUREN

Natuurkleuren zoals bruin, beige, oranje en geel zijn ideaal voor de inrichting van je keuken, slaapkamer of leefruimte. Je creëert een gezellige en warme sfeer met een luxueuze en klassevolle uitstraling. Bovendien is bruin een echte passe-partout kleur, die je toestaat creatief te zijn bij je interieurinrichting.

Bruin is een kleur die je vaak tegenkomt in de natuur. De verschillende bruintinten zijn stijlvol en combineerbaar met lichtere kleuren. Het is een warme kleur die een natuurlijke, rustige sfeer schept. Geel, beige en ivoor, maar ook frissere kleuren zoals oranje combineren mooi met de aardse invloed van het bruin.

KLASSE EN INSPIRATIE

Voor een klassevolle en sprookjesachtige uitstraling kleed je je kamer het beste aan met paars- en grijstinten. Die kleurencombinatie heeft iets geheimzinnigs en dat geeft ook je interieur een spannend karakter. Vandaag staat die combo garant voor een originele en actuele look.

Met donkerpaarse tinten als pruim, vijg en aubergine bekom je een theatrale, inspirerende en royale sfeer. Voor een genuanceerd resultaat combineer je paars met een grijstint. Grijs schept namelijk een rustige en tijdloze atmosfeer die de intensiteit van felle kleuren, zoals paars, verhoogt en je interieur omtovert tot een elegant en verfijnd geheel.

EXTRA STIJLADVIES NODIG?

Bekijk onze collecties online of bezoek onze Fabriekswinkel en ontdek zelf welke kleurencombinaties je kan maken met onze uitgebreide, kleurrijke textielproducten!

 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.