Logistiek & productie

Logistiek

Logistiek

Onze lokale productieafdelingen, maar ook onze verschillende regionale opslagmogelijkheden zorgen ervoor dat leveringen in de kortst mogelijke termijn en op meest economische wijze kunnen worden verzorgd, waar onze consumenten of klanten ook gevestigd zijn.
Wij zorgen ervoor dat wij onze beloftes nakomen en lossen mogelijke problemen zo snel mogelijk op.

Kortom: goede service, die u operationele veiligheid en zekerheid biedt. Grote hotelketens, prestigieuze projecten, industriële consultants en verschillende soorten retailers hebben al een beroep gedaan op onze professionele service en onze kwaliteitsproducten.

De Witte Lietaer heeft ervaring met alle aspecten van logistiek en is uw beste garantie voor een slimme afhandeling van al uw linnen leveringen.

Naast onze rijke succesvolle geschiedenis als Belgisch bedrijf is De Witte Lietaer vandaag de dag uw betrouwbare partner voor slimme, volledige linnen en kostenbesparende oplossingen, inclusief product specificaties, lokale productie, opslag en wereldwijde distributie en logistiek.

Productievestigingen

Productievestigingen

We hebben productieafdelingen in België, te Lauwe, en in Turkije.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.