Specialist in huishoudtextiel

De Witte Lietaer is een Belgische textielproducent sinds 1898. We zijn gekend voor ons textiel van hoge kwaliteit, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt van de beste materialen.

OP ZOEK NAAR EEN DIVERSE COLLECTIE HUISHOUDTEXTIEL?
De Witte Lietaer biedt een ruime collectie aan van bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor een perfecte match met uw interieur. Al meer dan een eeuw zorgt het bedrijf voor een onderscheidende toets in uw inrichting en heeft het de styling van woonkamers, keukens, badkamers en slaapkamers beïnvloed.

STIJLVOL EN GEBRUIKSVRIENDELIJK DESIGN
Elke collectie is betaalbaar, heeft een tijdloos Belgisch design en wordt gekarakteriseerd door traditionele en klassieke stijlelementen die continu verrijkt en geüpdatet worden.

Het is steeds onze uitdaging om elgantie, stijl, luxe en kwaliteit te combineren en een duurzaam gebruiksvriendelijk product te creëren.

Ontdek onze collectie

Damiaanactie 2021

Helaas is de taak van de Damiaanactie-vrijwilligers dit jaar zeer gecompliceerd... Zij zullen nauwelijks het publiek kunnen aanspreken om de gekende stiften te kopen. Daarom willen wij hen steunen en oproepen om hun webshop massaal te gaan benutten!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.