Interieur- en decoratiestoffen

De Witte Lietaer is een ervaren, all-round partner in interieurtextiel voor bedrijven, projecten en instellingen.  

De Witte Lietaer is niet enkel een leverancier van bad-, bed-, tafel- en keukenlinnen maar ontwikkelt ook high-end stoffen. Exclusiviteit, comfort en veiligheid zijn onze hoofdprioriteiten. Alle producten hebben een certificaat voor brandwerendheid. We bieden confectie aan van gordijnen, bedlopers, bedrokken, plaids, box springs en nog veel meer, wij zijn gespecialiseerd in op-maat gemaakte producten.

FIRST CLASS PROJECTUITVOERING
Met de ondersteuning van industriële partners coördineert en garandeert De Witte Lietaer een eersteklas uitvoering van alle opdrachten.
Het start met in-house ontwikkeling en creatie, opmetingen uitgevoerd door geschoolde en ervaren technici, knippen, confectie en installatie door onze teams.
Elk project wordt uitgevoerd in overeenstemming met de deadlines en budget.

PARTNER IN DE HORECA
De Witte Lietaer is uitsluitend actief in de horecawereld, project-en contractmarkt, specifiek voor op maat gemaakte producten. Onze referentielijst bevat namen van internationale hotels - Hilton, Sheraton, Hilton en Marriott - verpleeghuizen, zorginstellingen, scholen, bibliotheken en kantoorruimtes over de hele wereld.

Ontdek onze collectie
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.