Gordijnhoofden

Naast de keuze van het type gordijn, kunnen het type afwerking (plastiek of microflex haakje), de voering en de accessoires (rail, haakjes en fronslint) ook gekozen worden.
Verschillende afwerkingen naar wens van de klant kunnen vervaardigd worden op kwalitatief hoog niveau voor de glasgordijnen: gordijnhoofd met vaste plooi; gordijnhoofd met gleuf voor roede of buis; gordijnhoofd met enkele plooi; gordijnhoofd met platte plooi; gordijnhoofd golvend en gordijnhoofd met ringen.

Verschillende afwerkingen naar wens van de klant kunnen vervaardigd worden op kwalitatief hoog niveau voor de gordijnen: gordijnhoofd met platte plooi; gordijnhoofd met ijzeren haakplooi; gordijnhoofd met vaste plooi; gordijnhoofd met ringen; gordijnhoofd afgewerkt met lussen; gordijnhoofd met enkele plooi en knopen overtrokken met stof; gordijnhoofd met enkele plooi en vlinderplooi en gordijnhoofd met luxueus afgewerkte plooi.

 

Klik om de foto's te vergroten

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.