Confectie

We bieden decoratiestoffen aan van hoge kwaliteit voor de confectie van vitrage, gordijnen, Japanse panelen en Amerikaanse vouwgordijnen met een uitgebreid gamma accessoires.
De Witte Lietaer is toegewijd om de perfecte match aan te bieden voor uw interieurproject.
 
DECORATIESTOFFEN VAN HOGE KWALITEIT.
Onze stoffen zijn ontwikkeld om te overleven in veeleisende ruimten zoals hotels, scholen, zorginstellingen ... Alleen topkwaliteit stoffen blijven hun origineel uitzicht behouden. Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding is onze troef.

VEILIGHEIDSGARANTIE
Stoffen zijn ontwikkeld om ons comfort en veiligheid te bieden en ons te beschermen tegen de koude. Jammer genoeg hebben ze een natuurlijke vijand: vuur. Onze stoffen zijn brandvertragend en onderworpen aan de strengste tests qua duurzaamheid.

DE SCHOONHEID VAN UW PROJECT
Architecten en ontwerpers laten zich voor hun B2B-projecten graag inspireren door ons assortiment. Wij slaan een brug tussen rationele argumenten en uw creatief ontwerp. Wij zorgen samen met u voor een expressie van sfeer en gevoel.

 

Klik hier om de Catalogus te bekijken

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.