Oplossingen voor de B2B-contractmarkt

De Witte Lietaer biedt een ruime collectie aan van kwalitatief linnen sinds 1898. Alle producten voldoen aan de strengste technische vereisten voor intensief gebruik en industriële wasprocessen. De Witte Lietaer is een ervaren partner voor al uw projecten. We bieden een collectie bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen aan en een volledige logistieke en technische ondersteuning.

Op maat gemaakt linnen
U zal zeker meer dan één optie vinden die perfect past bij de inrichting van uw hotel, restaurant zorg- of onderwijsinstelling.
De Witte Lietaer benut haar flexibele maatwerk- en afwerkingfaciliteiten voor 100 % om uw bedlinnen en F&B linnen naar keuze te ontwikkelen.
De Witte Lietaer produceert gepersonaliseerd linnen. Mogelijkheden zijn bvb.: borduur, gekleurde bourdon en biesafwerking. Uw eigen ontworpen patroon, logo, geproduceerd in kwaliteit naar keuze, maat en kleur om de perfecte match met uw inrichting te bekomen.

Levering uit stock
Veel kwaliteiten zijn onmiddellijk beschikbaar en worden rechtstreeks uit stock geleverd. Ook de mogelijkheden voor speciale producties zijn zeer divers.

Ontdek onze collectie
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.