Stijladvies

De collecties hebben een eigentijds Belgisch design en geven een twist aan traditionele en klassieke stijlelementen. Kleur is rijkelijk aanwezig in onze collecties bad-, bed-, keuken- en tafellinnen.

BLAUW
Zachte blauwe kleuren en mid-toon blauw zijn een absolute trend in 2013 en 2014, ze stralen rust en duurzaamheid uit. We bieden plaids in navy blauw, badlinnen en tafellinnen in deze kleuren aan.

ZACHTE NATUURLIJKE KLEUREN - GROEN - BRUIN - BEIGE
Natuurlijke kleuren zoals aards bruin, groen of tropisch blauw doen ons denken aan de natuur en hebben een kalmerend effect.
Deze tinten zijn populair voor de decoratie van jouw slaapkamer, maar ook voor andere ruimtes zoals de woonkamer waar je, met deze zachte kleuren, een perfecte tafelsetting kan creëren. Ontdek onze tafellinnen en badlinnen in deze kleuren. 

GEDURFDE KLEUREN ZOALS FUCHSIA EN ORANJE
Breng kleur in je thuis, en breng sfeer in uw keuken en badkamer met felle kleuren zoals tango red, fuchsia en oranje. Deze kleuren zorgen voor een vrolijk effect en eisen de aandacht op in uw interieur. We bieden 100 % lambswollen plaids in felle kleuren aan ideaal voor outdoor.

GEZELLIGE INRICHTING MET WARME ORANJE TONEN EN GEEL
Energieke kleuren zoals oranje, rood en geel zijn ideaal voor de inrichting van uw keuken of leefruimte. Deze kleuren geven u energie bij het koken en wekken appetijt op wanneer u gezellig tafelt met familie of vrienden.
Geef extra punch aan de inrichting van uw leefruimte met rode decoratieve kussens en kleurrijke plaids.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.