Vacatures

De Witte Lietaer International Textiles met vestigingen in België (Lauwe) en Turkije, is een gerenommeerd textielbedrijf en is gespecialiseerd in hoogwaardig huislinnen. Vanuit de hoofdzetel in Lauwe, heeft het bedrijf meer dan een eeuw succesvolle geschiedenis opgebouwd, zowel op de retail-, de contract-, als de ‘premium' markt. Bedrijven uit de grootdistributie, linnenspeciaalzaken, grote internationale hotelketens, wasserijen, prestigieuze projecten, horecazaken en talrijke bedrijven, doen een beroep op De Witte Lietaer voor haar professionele dienstverlening en kwalitatieve producten.

Wij wensen onze marketingafdeling te versterken met: stagiair/student (m/v)

Marketingafdeling:
De marketingafdeling bij De Witte Lietaer is in volle ontwikkeling en staat enerzijds in voor collectie- en productontwikkeling en anderzijds voor communicatie & marketing. De gebruikte software in het bedrijf is Windows 10 en Adobe Creative Cloud.


Uw profiel:
- Diverse studentenprofielen komen in aanmerking: de meer textielgerichte opleidingen, alsook marketingstudenten of grafische marketeers. naargelang het type profiel worden de projecten voorbereid en begeleid.
- Kandidaten met een technische vooropleiding, bachelor of master-opleiding komen in aanmerking.
- Zowel Nederlands- als Franstaligen zijn welkom.

Jobinhoud:
De stagiair wordt ingeschakeld in diverse projecten: ontwerpen van dessins, verpakkingen, advertenties, voorbereidingen beurzen, marktonderzoek, copywriting, onderhoud website, databasebeheer, tendens-research e.a. Deze projecten worden uiteraard gecombineerd met allerlei administratief ondersteunende taken die gangbaar zijn in de marketingafdeling.

Ons aanbod:
Het bedrijf is in volle herstructurering en modernisering. De marketingafdeling is een vrij recente afdeling en alles wordt onder de loep genomen. Er zijn veel uitdagende projecten lopende, waarbij jij als student uw steentje kan bijdragen. Diverse stageformules qua uurregeling kunnen in beschouwing genomen worden.

Download de vacature hier

Interesse in deze vacatures?
E-mail uw cv naar a.vandemeulebroecke@dwl.be of stuur uw gegevens naar
De Witte Lietaer International Textiles N.V.
T.a.v. mevrouw Ann Vandemeulebroecke
Julien Cagniestraat 24 - 8930 Lauwe - Tel.: 056/430.215 - Fax: 056/430.290

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.