Het concept

Het totaal concept

Het totaal concept

De Witte Lietaer is dus méér dan een leverancier van bed-, bad-, tafel- & keukenlinnen. Het is als interieurtextielbedrijf ook een ideale partner voor de totaalinrichting van uw hotel, restaurant of andere projecten. De Witte Lietaer slaagt erin om sterke totaaldecoratieconcepten neer te zetten voor elke ruimte waarbij kwaliteit, veiligheid, gastvrijheid en schoonheid centraal staat. De onderneming heeft een gigantische ervaring met als resultaat een grote referentielijst in diverse sectoren in binnen- en buitenland en werkt nauw samen met heel wat internationale hotelketens en architectenbureaus. De diensten van het bedrijf zijn gegeerd omdat raffinement, luxe, kwaliteit en 'Harmonious living' hoog in het vaandel worden gedragen. Het bedrijf coördineert de projecten van A tot Z en wordt hierbij ondersteund door zijn partner Tissages de Nantes, die eveneens behoort tot de HDM groep. Elk project wordt door een team vakkundig en binnen de gevraagde leveringstermijn afgewerkt.

Confectie

Confectie

De Witte Lietaer heeft naast een eigen weverij, ook een eigen confectie-atelier en plaatsingsdienst. Het confectiebedrijf staat in voor verzorgde, op maat gemaakte confecties van gordijnen, bedlopers, sierkussens, ea. maar ook voor de confectie van bed- en tafellinnen of gepersonaliseerde items.

Artwork

Artwork

De Witte Lietaer heeft naast een eigen design- & marketing- afdeling in huis, die kleur- en interieuradvies kan aanreiken. Er kan een 'moodboard' gemaakt worden met een 'total look' concept qua kleuren en materialen.

Showroom

Showroom

Klanten zijn welkom in onze showroom & mock-up room, waar men de volledige collecties kan bekijken en rustig de materialen kan uitkiezen.

Onze klanten

Onze klanten

De Witte Lietaer bedient jarenlang veel en diverse klanten over de ganse wereld. Het bedrijf staat open voor kleine en grote klanten, bij wijze van spreken van 2 tot 2000 kamers.

U kunt rekenen op de knowhow in de hotel- en conctractbusiness, het is een gevestigde naam in de textielaankleding van:
- hotels
- woon- en zorgcentra
- ziekenhuizen
- recreatieparken
- burelen

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.