Download de collectie

Healthcare collectie

EEN PERFECTE MATCH TUSSEN TECHNICITEIT EN EIGENTIJDS DESIGN


De Witte Lietaer, Belgisch specialist in linnen sinds 1898, wil met deze ontwikkeling het dagdagelijkse leven van de patiënt-bewoner of bejaarde verbeteren. In dit project werd de knowhow van De Witte Lietaer over duurzaam hotellinnen verweven met de expertise op het vlak van collectie-ontwikkeling voor de consumentenmarkt.

DE WITTE LIETAER WERKT MEE AAN EEN HOGERE OMGEVINGSKWALITEIT IN DE RUSTHUISSECTOR.
Aansluitend bij de nieuwe tendens van de institutionalisering van de rusthuissector - waarbij men rusthuizen anders gaat inrichten of méér als een productiefaciliteit gaat vormgeven- wil De Witte Lietaer de eindgebruikers behagen en bijdragen tot een leuke, meer moderne en actuelere woonomgeving. Het ultieme doel van deze 'total'-collectie is vooral een look huiselijke, warme, aangename, gezellige en 'healing environment' te scheppen voor de bewoners.
De aandacht voor de look & feel vertaalt zich niet alleen in de gebruikte materialen en dessins, maar ook in het kleurenpalet.



De Witte Lietaer duurzaam kwaliteitslinnen geeft een eigentijds karakter aan uw instelling en zo krijgt u meer appreciatie van uw bewoners en dit zonder extra kosten.

DE WITTE LIETAER PLAATST DE BEWONER CENTRAAL

Naast de huiselijke, gezellige atmosfeer die de collectie oproept binnen de kamers, zorgt ze ook voor een aangenamere werksfeer.
Naast het comfort en het visuele aspect, wenst De Witte Lietaer het 'comme chez soi'-gevoel teweeg te brengen met zijn linnenproducten. Onderzoek toonde aan dat de appreciatie van de zorgomgeving een goede voorspeller is van de algemene tevredenheid van de patiënt-bewoner of bejaarde. Uit de zorg voor de omgeving leidt de eindgebruiker de zorg af die er voor hem zal zijn.

"Het is veel aangenamer en zelfs gezonder om in een mooie omgeving te werken en te wonen."

DE WITTE LIETAER DENKT AAN DE LIFE CYCLE COST VAN ZIJN PRODUCT

  • De Witte Lietaer zet kwaliteit en duurzaamheid altijd op de eerste plaats
  • De Witte Lietaer brengt steeds kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke producten op de markt.
  • De Witte Lietaer is naast expert in institutioneel linnen ook actief in de retailmarkt, en wendt beide expertises aan voor de ontwikkeling van de rusthuissectorcollectie.

"Alles wordt véél betaalbaarder als men goede producten aankoopt die kunnen gebruikt worden op lange termijn."

De Witte Lietaer heeft jarenlange knowhow, voorraden en productiefaciliteiten voor de realisatie van topproducten ter aankleding van 'the single bedroom' m.n. een bed- en badlinnencollectie geschikt voor:
-industrieel onderhoud
-intensief gebruik
-normen in thermisch en hygiënisch comfort
-het overleven in een veeleisende omgeving

De nieuwe bad-en bedlinnencollectie van de witte lietaer voor de rusthuissector brengt toegevoegde waarde: een goed huwelijk tussen techniciteit, comfort en eigentijds design. Geen revolutie, maar evolutie binnen het rusthuistextiel.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.