Design project 5x5

De Witte Lietaer en Stefan Schöning optimaliseren het maken van bedden

De Witte Lietaer werkte samen met de designploeg van Stefan Schöning aan een oplossing om het maken van hotelbedden te optimaliseren. Tijdens 'Interieur 2012' presenteerden we de conceptuele ontwikkeling van onze oplossing.

GEBRUIKSGEMAK EN MINDER FYSIEKE BELASTING

Hotelkamermeisjes hebben vaak rugklachten wanneer ze een aantal uren bedden opmaken. Door de ontwikkeling van een oplossing om deze handeling te vereenvoudigen beoogt De Witte Lietaer de fysieke belasting aanzienlijk te verminderen en het gebruiksgemak voor het hotelpersoneel te optimaliseren. Minder rugpijn voor de kamermeisjes zorgt uiteindelijk ook voor meer werkplezier en minder absenteïsme.

TIJDBESPARING VOOR DE HOTELSECTOR

Naast het gebruiksgemak speelt timing een zeer belangrijke rol in de hotelsector. Deze oplossing zorgt voor tijdwinst bij het opmaken van een bed.

GEEN BELEMMERING VOOR DE INDUSTRIELE WASSERIJEN

De ontwikkelde oplossing focust op het gebruiksgemak voor de hotelsector maar evenzeer op de eisen die industriële wasserijen stellen. Deze oplossing zal geen problemen veroorzaken bij het onderhoud in de industriële wasserij, we denken hierbij bvb. aan het mangelen.

Wenst u meer informatie over dit project?

Contacteer:
De Witte Lietaer International Textiles nv
info@dwl.be
T +32 (0)56 43 02 11
F +32 (0)56 43 02 90

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.